Millie Bobby Brown: Αποκάλυψε αν ο πεθερός της Jon Bon Jovi θα τραγουδήσει στον γάμο της με τον γιο του, Jake

Millie Bobby Brown: Αποκάλυψε αν ο πεθερός της Jon Bon Jovi θα τραγουδήσει στον γάμο της με τον γιο του, Jake
Aν είχες πεθερό τον Jon Bon Jovi, θα ήθελες να τραγουδήσει στον γάμο σου; Αν και η αρνητική απάντηση μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητη, η μέλλουσα νύφη του, Millie Bobby Brown δεν έδειξε τόσο μεγάλη διάθεση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο όσον αφορά στον επερχόμενο γάμο της με τον γιο του θρυλικού ρόκερ, Jake Bongiovi.

Η 19χρονη ηθοποιός και ο γιος του Jon Bon Jovi ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Απρίλιο μετά από δύο χρόνια σχέσης. Όμως, παρά το γεγονός ότι ο μελλοντικός πεθερός της είναι ένας θρυλικός ρόκερ, η σταρ του «Stranger Things» αποκάλυψε ότι δεν θα ανέβει στη σκηνή στο γάμο της με τον γιο του.

Όπως είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Today» την Παρασκευή για τον πεθερό της «Νομίζω ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα, δεν σταματάει. Κάνει συνέχεια μαθήματα τένις ή τραγουδιού. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα, ίσως είναι ένα διάλειμμα τριών ωρών», είπε στους συμπαρουσιαστές Hoda Kotb και Jenna Bush Hager, εννοώντας προφανώς ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του γιου του, ο Jon Bon Jovi θα βρει χρόνο να ξεκουραστεί!

Το 2016, ο Bon Jovi εξέπληξε το κοινό όταν σηκώθηκε από τη θέση του για να ερμηνεύσει το «Livin' on a Prayer» κατά τη διάρκεια ενός γάμου όπου παρευρέθηκε.

{https://www.youtube.com/watch?v=mlwotTLiwrs}

Η Millie Bobby Brown είπε ότι ο ρόκερ θα παρευρεθεί στον γάμο ως καλεσμένος και όχι ως ερμηνευτής. «Αυτό θα είναι σκληρό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το κάνει μόνο αυτό», είπε ειρωνικά.

Και όταν ρωτήθηκε για το πώς πάει ο προγραμματισμός του γάμου, η Brown είπε ότι η διαδικασία είναι κάθε άλλο παρά αγχωτική.

{https://www.instagram.com/p/Cq5EuqHLDJM/?hl=el}

«Ο Jake ασχολείται πολύ, είναι πολύ χρήσιμος σε όλη τη διαδικασία», αποκάλυψε. «Δεν ένιωσα ποτέ μόνη σε αυτό, κάτι που είναι πολύ ωραίο».

Millie Bobby Brown: Η συμφωνία που είχε κάνει με τον κολλητό της και ο άντρας της ζωής της, Jake Bongiovi

«Πάντα αναρωτιέμαι: “Είναι καλή ιδέα, είναι καλή ιδέα;”. Αλλά τελικά, είναι απλώς μια πολύ οικεία μέρα και για τους δυο μας και είμαστε και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι». «Μου αρέσει να είμαι σπίτι με τον αρραβωνιαστικό μου και την οικογένειά μου», συνέχισε η Brown.

{https://www.instagram.com/p/CoAlJd_Onu2/?img_index=1}

Σε μια συνέντευξη στους Sunday Times τον Αύγουστο, η Brown μίλησε για τη στιγμή που ο 21χρονος Bongiovi, της έκανε την πρόταση γάμου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της, της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι που του χάρισε η μητέρα της, Κelly.

«Πάντα μου άρεσε αυτό το δαχτυλίδι, πάντα ξεχώριζε για μένα, οπότε το έδωσε στον Jake», είπε στη συνέντευξη. «Ήταν συνεννοημένοι μεταξύ τους για την όλη πρόταση. Μου αρέσει που μπορώ να έχω πάντα μαζί μου ένα κομμάτι της μαμάς μου».

Jon Bon Jovi – Dorothea: Μια ρομαντική ιστορία αγάπης που κρατάει πάνω από 40 χρόνια

Ανακαλώντας τη στιγμή που κοίταξε για πρώτη φορά τον Jake, η Brown είπε ότι κατάλαβε ότι επιτέλους γνώρισε τον ένα και μοναδικό.

«Έτρεξα στη μαμά μου και είπα: “Μου αρέσει πολύ, πολύ”», είπε στη συνέντευξη. «Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε ξέραμε ότι δεν θέλαμε ποτέ να φύγουμε ο ένας από το πλευρό του άλλου. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις γιατί, είναι απλώς η αίσθηση του να ξέρεις ότι αυτό είναι το άτομο με το οποίο θέλεις να περάσεις τον υπόλοιπο χρόνο σου».

Μια παραμυθένια ιστορία με αίσιο τέλος.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 09:28