Μαρινέλλα - Χρήστος Μάστορας: Μία νέα συνεργασία στα σκαριά;

19.04.2024
Μαρινέλλα - Χρήστος Μάστορας: Μία νέα συνεργασία στα σκαριά;
Η ανάρτηση του τραγουδιστή και η δημόσια υπόσχεση.

Μετά τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Rita Wilson και τον Γιώργο Νταλάρα (μεταξύ άλλων) ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζεται να τραγουδήσει μαζί με τη Μαρινέλλα, ή έτσι φάνηκε μέσα από την τελευταία του ανάρτηση.

Ο τραγουδιστής (μόνος αλλά και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Μελisses) είναι ιδαίτερα δημοφιλής και έχει κάνει μερικές απίθανες συνεργασίες τελευταία. Μήπως μόλις πρόδωσε την επόμενη;

{https://www.instagram.com/p/C4X4JiltwJl/}

Την περασμένη Τετάρτη ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε στο Nox όπου απόλαυσε τη μοναδική παράσταση που δίνουν η Μαρινέλλα με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. Την Παρασκευή μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά και στη λεζάντα μερικά πολύ τρυφερά λόγια, γεμάτα σεβασμό, πάνω απ' όλα!

«Είπαμε πολλά που δεν λέγονται.. Ειπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!! Κυρία Μαρινέλλα , σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε. Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage», γράφει ο frontman του συγκροτήματος Μελisses και αν αυτό δεν είναι κάτι σαν... preview για την επόμενη σεζόν, τι είναι;

{https://www.instagram.com/p/C58QBELNaxt/}

Για την ιστορία, φέτος, στο Enastron οι Μελisses φιλοξενούσαν τον Σάκη Ρουβά σε μια σεζόν που ήταν sold out και κέρδισε τα καλύτερα σχόλια, ενώ την προηγούμενη χρονιά στο πλευρό τους είχαν τη Δέσποινα Βανδή.

{https://www.instagram.com/p/C5vkTxENgtU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 16:13