Άννα Παναγιωτοπούλου: «Αντίο» κι «Ευχαριστώ» από Θανάση Ευθυμιάδη και Μαρία Καβογιάννη

04.05.2024
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Αντίο» κι «Ευχαριστώ» από Θανάση Ευθυμιάδη και Μαρία Καβογιάννη
Ένας από τους πιο εμβληματικούς τηλεοπτικούς παρτενέρ της Άννας Παναγιωτοπούλου και η συμπρωταγωνίστριά της στην Dolce Vita την αποχαιρετούν και δημόσια.

Η είδηση για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο - και όχι μόνο.

Η ηθοποιός που έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έφυγε απο΄ τη ζωή στις 4 Μαΐου, ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου, ενώ επί χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Τα social media γέμισαν από αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις και από αυτές ξεχωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια δύο από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Dolce Vita.

Πρώτος ο Θανάσης Ευθυμιάδης τίμησε την επέτειο του πρώτου γυρίσματος στη σειρά και την ευχαρίστησε από καρδιάς.

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα... Σ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι...», γράφει ο ηθοποιός.

{https://www.instagram.com/p/C6i7J9UovGA/}

Ένα αντίο και ένα ευχαριστώ έστειλε διαδικτυακά και η Μαρία Καβογιάννη. «Άννα μου..δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου,το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…»

{https://www.instagram.com/p/C6jBn2kCcXj/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2024 - 16:46