Οι καλύτερες τάσεις μακιγιάζ του φετινού χειμώνα, σύμφωνα με τους makeup artists

10.10.2022
Οι καλύτερες τάσεις μακιγιάζ του φετινού χειμώνα, σύμφωνα με τους makeup artists
Με εντυπωσιακά μάτια, σκούρα χείλη και πολλά άλλα.

Οι χειμώνας είναι μια από τις αγαπημένες μας εποχές του χρόνου όσον αφορά το μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούμε μήπως λιώσει το foundation μας στη ζέστη και όσο περισσότερο χρώμα, τόσο το καλύτερο. Και για το φετινό χειμώνα, είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να κάνουμε τις πιο δραματικές εορταστικές εμφανίσεις μας.

Οι πιο cool τρόποι να φορέσεις το eyeliner

Για να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν, επιτυχημένοι makeup artists μοιράζονται τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμερινού μακιγιάζ που περιμένουν με ανυπομονησία.

Πώς να κάνεις την απόλυτη viral τάση των siren ματιών

Γραφικό liner

«Αν θέλεις να πάρεις ένα στοιχείο αλλά όχι να εφαρμόσεις εξ ολοκλήρου ένα eye look εμπνευσμένο από το 'Euphoria', μπορείς να παίξεις με ένα χρωματιστό liner χρησιμοποιώντας το μόνο στις εξωτερικές ή τις εσωτερικές γωνίες του ματιού», λέει η makeup artist Lisa Aharon.

Μονοχρωμία της δεκαετίας του '90

«Προβλέπω ότι το στυλ της δεκαετίας του '90 θα συνεχίσει να βασιλεύει», λέει η makeup artist Robin Black. Ο πιο εύκολος τρόπος να αντιγράψεις το look; Επίλεξε ένα βαθύ καφέ σε όλα, από το μακιγιάζ των ματιών σου μέχρι το περίγραμμα και το χρώμα των χειλιών σου.

Λαμπερό δέρμα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω την επιστροφή της δροσερής επιδερμίδας μετά από τόσα χρόνια έντονης κάλυψης παντού», λέει η makeup artist Fiona Stiles. «Όλοι φαίνονται νεότεροι και πιο φρέσκοι όταν το δέρμα μοιάζει με δέρμα».

Φρύδια με ντεκαπάζ

"Μου αρέσει που βλέπω ξανά φρύδια με ντεκαπάζ!", λέει η Black. "Μπορεί να φαίνεται τολμηρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το κάνεις στο σπίτι και αν δεν σου αρέσουν τα αποτελέσματα, μπορείς να τα ξαναβάψεις".

Ασημένια λάμψη

Το Silver επιστρέφει, όπως έκανε στην πασαρέλα της Tory Burch για το show Άνοιξη 2023. Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσεις την τάση.

Μονόχρωμη Σκιά

«Λατρεύω ένα τολμηρό μονόχρωμο μάτι σε συνδυασμό με φρέσκο ​​δέρμα και ουδέτερα χείλη», λέει η Stiles. «Είναι ένα statement που είναι απλό και αποτελεσματικό και πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει».

Δραματικές Βλεφαρίδες

«Αν το νεον liner και τα κρυστάλλινα στολίδια δεν είναι για εσένα, δοκίμασε μερικές διασκεδαστικές βλεφαρίδες», λέει η Black. Είτε πρόκειται για μια έγχρωμη μάσκαρα είτε για φανταχτερές ψεύτικες βλεφαρίδες, το να προσθέσεις λίγη επιπλέον λάμψη στις βλεφαρίδες σου είναι απροσδόκητο και διασκεδαστικό για την εποχή των γιορτών.

Vampy Κραγιόν

«Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι τόσο χαρούμενοι που έχουν φύγει οι μάσκες, και θέλουν να είναι τολμηροί», λέει η makeup artist Molly R. Stern.