Κραγιόν: η σωστή απόχρωση για σένα

26.09.2008
Θα είσαι απλά ακαταμάχητη με το χρώμα που πάει περισσότερο στην επιδερμίδα σου! Ακολούθησε τα παρακάτω tips και γίνε η ωραία της ημέρας?

Διάλεξε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο με την επιδερμίδα σου και γινε απλά ακαταμάχητη! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, αρκεί να ξέρεις τα κόλπα. Διάβασε πώς:

Βήμα πρώτο: διάλεξε ένα χρώμα έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό των χειλιών σου. Το πολύ ανοιχτό ή πολύ σκούρο θα δείχνει χλωμή την επιδερμίδα σου.

Βήμα δεύτερο: μην πιστεύεις ότι η απόχρωση θα φαίνεται πάνω σου όπως τη βλέπεις στη συσκευασία. Είναι απίθανο να δείχνει το ίδιο σε όλες τις γυναίκες και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάντα το καλύτερο.

Βήμα τρίτο: κατά κανόνα, στις ανοιχτόχρωμες πηγαίνουν οι τόνοι του ροζ και του κοραλλί, ενώ το βαθύ μωβ και τα χρώματα των φρούτων του δάσους έχουν φτιαχτεί για κορίτσια με σταρένιες ή σκούρες επιδερμίδες.

Βήμα τέταρτο: τα γήινα χρώματα με γυαλάδα ή λάμψη ταιριάζουν σε όλες! Αν δεν είσαι τύπος του κραγιόν, δοκίμασε λιπ γκλος με χρώμα. Σίγουρα θα σου πηγαίνει!

Βήμα πέμπτο: ακόμα κι αν φοράς κραγιόν, μπορείς πάντα να βάλεις λίγο γκλος (διαφανές κατά προτίμηση) για να φαίνονται τα χείλια σου πιο σαρκώδη και σέξι! Έτοιμη για έξοδο!