Οι επιστημονικοί τρόποι να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί

31.08.2020
Οι επιστημονικοί τρόποι να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί
Η αλήθεια του έρωτα κρύβεται...στην επιστήμη!

Σίγουρα, ο έρωτας δεν είναι μια απλή υπόθεση, δε μπορεί να μπει σε κουτάκια και δεν ακούει σε κανόνες και σίγουρες "συνταγές επιτυχίας - όμως υπάρχουν μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες να τραβήξεις το ενδιαφέρον του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Δες και αυτό: Eπιστήμονες εξηγούν γιατί οι γυναίκες νιώθουν έντονη έλξη από τα «κακά» παιδιά

Αυτοί είναι οι 3 τρόποι να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί, σύμφωνα με την επιστήμη:

Να είσαι ανοιχτή
Το να αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τη ζωή σου, ακόμα και αν δεν είναι οι καλύτερες, μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον του άλλου για σένα. Μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard αποκάλυψε ότι το 79% των συμμετεχόντων προτιμούσε να βγεί ραντεβού με κάποιον που μιλά ανοιχτά και ξεκάθαρα για τον εαυτό του, παρά με κάποιον που "κρύβεται".

Κοίταξε τον στα μάτια
Σύμφωνα με τον κοινωνικό ψυχολόγο Zick Rubin, η οπτική επαφή μπορεί να οδηγήσει σε μια δυνατή σχέση. Μετά από μελέτη σε 158 ζευγάρια φοιτητών, κατέληξε στο ότι όσο περισσότερο κοιτάζονταν στα μάτια, τόσο δυνατότερος ήταν ο δεσμός που ανέπτυσσαν.

Αυτό το είδες; 5 τροποι που η γλώσσα του σώματος ενός άνδρα προδίδει ότι ενδιαφέρεται για σένα

Πες "ευχαριστώ"
Η ευγένεια παίζει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, το να λες "ευχαριστώ" δημιουργεί συναισθήματα οικειότητας και συμπάθειας.