5 ερωτήσεις για να κάνεις το πρώτο βήμα σε ένα φλερτ (ΣΚ)

15.09.2020
5 ερωτήσεις για να κάνεις το πρώτο βήμα σε ένα φλερτ (ΣΚ)
Μιλάς με κάποιον που σου αρέσει, τα πηγαίνετε καλά, πραγματικά γουστάρεις αυτόν το άντρα, αλλά θέλεις να αυξήσεις λίγο τον παράγοντα φλερτ για να δεις αν νιώθει το ίδιο. Είτε βρίσκεσαι στη διαδικασία ραντεβού, είτε ακριβώς σε εκείνη την πρώτη συνάντηση (τι χαριτωμένη στιγμή!) και θες να καταλάβεις αν αυτή η επαφή θα μπορούσε να σημαίνει κάτι, τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Τα καλά νέα, είναι ότι μπορείς να οδηγήσεις μια απλή συνομιλία σε μια πιο παιχνιδιάρικη κατάσταση, κάνοντας μόνο τις σωστές ερωτήσεις. Ο παρακάτω χρήσιμος οδηγός με τις 5 ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις, θα βοηθήσουν στο φλερτ με μια νέα γνωριμία. Τι περιμένεις λοιπόν!

«Πώς θα φανταζόσουν το πρώτο μας ραντεβού;»

Αυτή η ερώτηση είναι τέλεια αν δεν έχεις βγει ακόμα ραντεβού, αλλά νιώθεις τα ερωτικά vibes και από τις δύο πλευρές. Eννοείται πώς δεν θα μείνεις μόνο ποτέ στην ερώτηση «Γεια, με ενδιαφέρεις; Εγώ σε ενδιαφέρω;», αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να βγεις μαζί του.

«Τι χρειάζεται να κάνω για να βγω ένα δεύτερο ραντεβού μαζί σου;»

Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν έχεις ήδη βγει έναν ραντεβού. Πολύ απλά θα πρέπει να αφήσεις τον άντρα να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνον και έτσι αυτομάτως του ρίχνεις το μπαλάκι να σου προτείνει το δεύτερο ραντεβού.

«Ποια είναι η άποψή σου για μια γυναίκα που κάνει την πρώτη κίνηση;»

Αυτή η ερώτηση είναι τέλεια να του την κάνεις για δύο λόγους. Αρχικά, είναι ένας διακριτικός τρόπος να του επικοινωνήσεις ότι είσαι πρόθυμη να κάνεις την πρώτη κίνηση ή ότι θέλεις να κάνεις την πρώτη κίνηση και μπορεί επίσης να τον αφήσεις να αναρωτιέται ποια ακριβώς μπορεί να είναι αυτή η πρώτη κίνηση.

«Πώς είσαι ακόμα ελεύθερος»;

Αυτή είναι η τέλεια ερώτηση που δεν θα την εκλάβει μόνο ως κομπλιμέντο αλλά και ως υπαινιγμό. Απλώς κάνοντας αυτή την ερώτηση, του στέλνεις το μήνυμα ότι σου αρέσει.

«Τι πρόσεξες αρχικά σε εμένα»;

Αυτή είναι μια από τις πιο ερωτήσεις που βοηθούν πολύ στο φλερτ με έναν άντρα. Όχι περισσότερο από το να σε προετοιμάσει να σου κάνει ένα κομπλιμέντο αλλά κάνοντας αυτή την ερώτηση είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να μάθεις τι θεωρεί σημαντικό. Είναι η εμφάνισή σου, είναι η προσωπικότητά σου; Επιπλέον, προετοιμάσου γιατί το φυσιολογικό είναι να πεις και εσύ μετά από την πλευρά σου, τι βλέπεις σε εκείνον.