5 τρόποι για να ξυπνήσεις το πρωί τον σύντροφο σου με γλυκό τρόπο

11.09.2021
5 τρόποι για να ξυπνήσεις το πρωί τον σύντροφο σου με γλυκό τρόπο
Είτε γνωρίζεις τον σύντροφό σου λίγο καιρό είτε για λίγους μήνες, η εύρεση τρόπων για να περνάτε ρομαντικές στιγμές - όπως να βγαίνετε τακτικά ραντεβού ή να κάνετε μια αυθόρμητη ημερήσια εκδρομή- είναι το κλειδί για να κρατήσετε ζωντανή τη σπίθα στη σχέση σας. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, αλλά μια απλή κίνηση που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να ξυπνήσεις τον σύντροφό σου με γλυκό τρόπο.

Κάνε του μασάζ ποδιών

Σίγουρα, η έναρξη του πρωινού σεξ κατευθείαν μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική. Αλλά αν θέλεις να ξυπνήσεις τον σύντροφό σου με γλυκό ή ευγενικό τρόπο, γίνε λίγο δημιουργική. Η dating coach Laurel House, προτείνει μέσω του Bustle, να ξεκινήσεις με ένα μασάζ ποδιών και στη συνέχεια να ανέβεις αργά. «Κάνε το σαν ένα πραγματικό μασάζ ποιότητας σπα», λέει. «Πάρε το χρόνο σου, χρησιμοποίησε λάδια λεβάντας και μην ψάχνεις κάποιο σχέδιο να το μετατρέψεις σε σέξι μασάζ - εκτός εάν σου δείξει ο ίδιος ότι το σεξ είναι εκεί που θέλει να πάει».

Έχει "βαλτώσει" η σχέση σου; 10 τρόποι για να βάλεις ξανά τον ρομαντισμό στη ζωή σου

Βάλε λίγη μουσική και ετοίμασε του το μπάνιο

Εάν ο σύντροφός σου είχε μια αγχωτική εβδομάδα στη δουλειά, ξύπνα τον με τους ήχους του αγαπημένου του τραγουδιού και του τρεχούμενου νερού στο μπάνιο. Άφησε ένα σημείωμα δίπλα στο κρεβάτι που θα του δίνεις οδηγίες να μπει στο μπάνιο και μπορείς να συμπεριλάβεις επίσης μια λίστα με επιλογές ροφημάτων (καφέ, τσάι, χυμό πορτοκαλιού, μιμόζα κ.λπ.) με κουτιά δίπλα σε κάθε αντικείμενο για να επιλέξει ο σύντροφός σου. Αφού φέρεις στον σύντροφό σου το ρόφημα της επιλογής του, ενημέρωσέ τον ότι σήμερα το πρωί θα είσαι εκεί για να του σερβίρεις.

Άφησε του ένα σημείωμα στο μαξιλάρι του

Εάν συνήθως φεύγεις νωρίς το πρωί για τη δουλειά, μπορείς να κάνεις κάτι απλό, όπως να αφήσεις στον σύντροφό σου ένα σημείωμα. Γράψτου το πόσο τον αγαπάς, ότι θα τον σκέφτεσαι ή πες του ενθαρρυντικά λόγια για την μέρα που ξεκινάει. Εάν είναι Σαββατοκύριακο, ο ειδικός προτείνει να αφήσεις μια έντονη χρωματιστή κάρτα στο κομοδίνο με ένα πρόγραμμα για την ημέρα.

Φέρε του πρωινό στο κρεβάτι

Κάνοντας στο σύντροφό σου γλυκές εκπλήξεις εδώ και εκεί μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου. «Λίγη σκέψη και ειλικρίνεια θα δείξει στον σύντροφό σου πόσο νοιάζεσαι,», λέει η House. Αν θέλεις να κάνεις το πρωινό του πιο γλυκό, απολαύστε το πρωινό στο κρεβάτι και βγείτε έξω. Τηγανίτες, βάφλες, μπέικον, ομελέτα - ό, τι θέλει.

Έρευνα αποκαλύπτει: Τόσες φορές ερωτεύεται κάποιος στη ζωή του

Ξεκίνα τις αγκαλιές

Το να τυλίξεις τα χέρια σου γύρω από τον σύντροφό σου και να δώσεις ένα ελαφρύ φιλί στο πίσω μέρος του λαιμού ή του μάγουλού του είναι απλό, γλυκό και αποτελεσματικό. Αν είναι Σαββατοκύριακο, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ή δύο ώρες ξαπλωμένους στο κρεβάτι, να μιλήσετε, να φιληθείτε ή να αγγιχτείτε - μπορεί να οδηγήσει ή και να μην οδηγήσει, σε κάτι περισσότερο.