Πασχάλης Τερζής: Στην κλινική με τη μέση του

14.11.2006
Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, που με φρικτούς πόνους εισήχθη πριν από λίγες ημέρες σε ιδιωτική κλινική.

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, που με φρικτούς πόνους εισήχθη πριν από λίγες ημέρες σε ιδιωτική κλινική.

Οαγαπημένος και ιδιαίτερα λαοφιλής τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής πέρασε δύσκολες ώρες πριν από λίγες μέρες, όταν οι φρικτοί πόνοι που είχε στη μέση δεν του επέτρεπαν ούτε καν να περπατήσει. Μη μπορώντας λοιπόν να αντέξει τους τόσο έντονους πόνους, εισήχθη στην ιδιωτική κλινική της Γλυφάδας «Mediterraneo», προκειμένου να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ο λαϊκός ερμηνευτής είχε πάντα στο πλευρό του τη γυναίκα του, η οποία φρόντιζε τα πάντα.

Το πρόβλημα με τη μέση δεν ήταν κάτι καινούργιο για τον Πασχάλη Τερζή, αφού το είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, αλλά αργότερα επιδεινώθηκε λόγω του αυξημένου βάρους του. Αυτή τη φορά μάλιστα οι εξετάσεις έδειξαν ισχιοσφυαλγία, επιβεβαιώνοντας ότι η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί, αλλά όχι λόγω των παραπανίσιων κιλών του καλλιτέχνη. Η καθιστική ζωή που κάνει, αφού δεν γυμνάζεται, και η έλλειψη ξεκούρασης και καλού ύπνου, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τον έφεραν σ' αυτή την κατάσταση.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν μίλησαν για ένα συνεργάσιμο ασθενή και απλό άνθρωπο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά και από το γεγονός ότι η εισαγωγή του δεν ανακοινώθηκε και έγινε χωρίς κάμερες και φωτογραφικά φλας, όπως συμβαίνει σε άλλα νοσοκομεία και από πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Ο Πασχάλης Τερζής όμως δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν το πρόβλημά του. Έτσι, πολύ απλά επισκέφτηκε την ιδιωτική κλινική, είδε τους γιατρούς, αν και υπέφερε από τους πόνους και ήταν αρκετά καταβεβλημένος, μέχρι που συνομίλησε και με τους ανθρώπους του «Mediterraneo», που του εκδήλωσαν έντονα το θαυμασμό τους.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής δέχτηκε με καλοσύνη τα καλά τους λόγια και τη φροντίδα τους, ενώ κανείς δεν περίμενε έναν τόσο μεγάλο τραγουδιστή, τόσο καλό, ανθρώπινο και προσιτό. Βγαίνοντας από την κλινική, ο Πασχάλης υποσχέθηκε στους γιατρούς ότι θα ακολουθήσει τις συμβουλές τους, δεν θα κουράζει τη μέση του και θα φροντίσει να βάλει σε... τάξη τις διατροφικές του συνήθειες.

Μάλιστα, αστειευόμενος είπε ότι, εκτός από τη σχετική φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε, θα ακολουθήσει και ανάλογη δίαιτα, παρόλο που από τη δεύτερη κινδυνεύει να χάσει όλη του τη γοητεία. Ρ.Σ.