Latte makeup: Ζεστή μπρονζέ απόχρωση για ηλιοκαμένες επιδερμίδες

Latte makeup: Ζεστή μπρονζέ απόχρωση για ηλιοκαμένες επιδερμίδες
(Photo: @taniellejaimua)
Δεν περνάει μέρα χωρίς να βγει ένα νέο glam τρεντ ομορφιάς στo TikTok. Από τα όμπρε κάτω από τα μάτια, μέχρι το Scandi hairline (η τεχνική που καμουφλάρει τις φύτρες στη γραμμή των μαλλιών) ή τα χείλη κερασιού τύπου Lana Del Rey.

Το πιο πρόσφατο είναι ένα από τα πιο κολακευτικά, ευκολοφόρετα, υπέροχα και εύκολα επιτεύξιμα makeup look (που τυχαίνει να είναι τέλειο για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες).

Καλωσόρισε λοιπόν το «latte makeup», μια τάση που αφορά τη χρήση φυσικών αποχρώσεων του καφέ και του μπρονζέ, για να δημιουργήσεις ένα πραγματικά καλοκαιρινό glam.

Η Danielle Estrada, μια make up artist και μια από τις πολλές δημιουργούς που μοιράστηκε την δική της εκδοχή για το λαμπερό look, σημειώνει ότι το μακιγιάζ latte είναι «βασικά ένα εξαιρετικά μπρονζέ μακιγιάζ με έντονα, smokey καστανά μάτια, πολύ ελαφρύ μακιγιάζ προσώπου και περισσότερο από ένα φυσικό χείλος» (με ένα αξιολάτρευτο όνομα που ταιριάζει, φυσικά).

{https://www.tiktok.com/@danielllestrada/video/7249492877267553578}

Πώς να επιλέξεις το πιο κολακευτικό χρωματιστό eyeliner για τα μάτια σου

Επιπλέον, λέει ότι η viral μέθοδος underpainting ταιριάζει περισσότερο σε αυτό το glam - η οποία, είναι μια τεχνική περιγράμματος προσώπου που έγινε δημοφιλής από τη Mary Phillips, την αγαπημένη καλλιτέχνιδα που συνεργάζεται συχνά με την Kendall Jenner και τη Hailey Bieber.

Γιατί όμως underpainting; Λοιπόν, η μέθοδος δημιουργεί μια απαλή εμφάνιση κάτω από τα αγαπημένα σου προϊόντα. Και για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, συνήθως θα πρέπει να αναζητάς προϊόντα για ανάλαφρη επιδερμίδα, όπως λαμπερές αποχρώσεις δέρματος με πιο διαφανές, εύπλαστο φινίρισμα.

Όσο για την έμπνευση στην οποία βασίζεται το latte glam; Λοιπόν, η Tanielle Jai με έδρα την Αυστραλία είναι η makeup artist πίσω από το look (που στην πραγματικότητα χρονολογείται γύρω στο 2018). Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε: «Αυτό το αποκαλούν «μακιγιάζ latte», αλλά είναι απλώς μπρονζέ μακιγιάζ που χρησιμοποιεί τόνους καραμέλας».

{https://www.instagram.com/p/CuMcoI7R5zq/?img_index=1}

Φυσικά, αν έχει τύχει να δεις το αμερικάνικο Τhe Idol, μπορεί να παρατηρήσεις μια παρόμοια εμφάνιση στη Lily-Rose Depp, αν και ειδικά το καλοκαίρι, το ηλιοκαμένο glam είναι σχεδόν παντού.

Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 08:59