10 ανεπαίσθητα σημάδια που μπορεί να δείχνουν ότι ο σύντροφος σου σε απατά

16.07.2020
10 ανεπαίσθητα σημάδια που μπορεί να δείχνουν ότι ο σύντροφος σου σε απατά
Χαιρετούμε όλες τις «ντετέκτιβ» που ψάχνουν οτιδήποτε μπορεί να αποδείξει την απιστία του συντρόφου τους. Καλώς ήλθατε σε ένα άρθρο αφιερωμένο αποκλειστικά σε όχι και τόσο εμφανή σημάδια ότι ο καλός σου μπορεί να σε απατά.

Μπορεί να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σε μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Αλλά ίσως αισθάνεσαι λίγο άβολα για κάτι που κάνει ο φίλος σου. Για κάτι που υποψιάζεσαι ότι κρύβει μια απιστία. Ή μήπως όχι;

Αλλά τα νέα είναι καλά για σένα: Το Cosmopolitan μίλησε με ειδικούς των σχέσεων που προσδιόρισαν μερικά ανεπαίσθητα και όχι τόσο προφανή σημάδια του ότι ο σύντροφος σου μπορεί να σε απατά. Ας δούμε 10 από αυτά

Υπάρχουν μεγάλες περίοδοι «σιγής ασυρμάτου»

Είμαστε στο 2020. Ποιος πραγματικά αντέχει χωρίς το τηλέφωνό του για περισσότερο από πέντε λεπτά; «Εάν ο σύντροφός σου εξαφανίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένα καλό λόγο, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει απιστία - ειδικά εάν συνήθως η επαφή του μαζί σου ήταν πολύ συχνή προηγουμένως», λέει ο Jonathan Bennett, CEO του Double Trust Dating.

Διάβασε και αυτό: Ανδρική απιστία: Το Νο1 στοιχείο που φανερώνει ότι… θα κοιτάξει αλλού

Χαμογελά συχνά στο τηλέφωνό του

Εάν ρίχνει χαμόγελα όταν κοιτάει το κινητό του και ο λόγος δεν είναι ένα αστείο meme, είναι πιθανόν να έχει λάβει ένα μήνυμα από κάποιαν… που δεν είναι εσύ… και που τον κάνει πολύ χαρούμενο, υποστηρίζει ο Bennett.

Σε κατηγορεί συχνά για απιστία

«Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι της ανασφάλειας του και του γεγονότος ότι είναι αυτός που σε απατά» λέει ο Joe Flanagan, επικεφαλής προγραμματιστής στο GetSongbpm.

Ζητάει μια νέα στάση στο σεξ

Ίσως παρακολουθεί πορνό… ή ίσως την έμαθε από το σεξ με κάποιαν άλλη. «Ίσως να υπάρχουν νέα “κόλπα” που έμαθε από τη νέα του σχέση και τώρα θέλει να τα δοκιμάσει μαζί σου», λέει ο Flanagan.

Ξαφνικά βάζει password στο τηλέφωνό του

Αν δεν το έκανε πριν, δεν είναι απαραίτητα καλό που το κάνει τώρα. «Μπορεί κάποιοι να προβάλλουν μερικές δικαιολογίες για να το κάνουν αυτό, λέγοντας ότι θα το διορθώσουν, αλλά δεν το κάνουν ποτέ», λέει ο Flanagan.

Ξαφνική ανεξήγητη αγάπη και εκτίμηση για εσένα

«Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο ή ακόμη και παρανοϊκό, αλλά μερικές φορές όταν ο σύντροφός σου ενοχλείται και θυμώνει μαζί σου και μυστηριωδώς γίνεται καλός και απολογητικός, μπορεί στην πραγματικότητα να σε απατά», λέει η θεραπεύτρια γάμων Lauren O’Connell. Γιατί; Επειδή «βλέπει κάποιαν άλλη απαλλαγμένος από τον θυμό, την οργή και την απογοήτευσή που νιώθει μαζί σου, κάτι το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε ενοχή μαζί σου», εξηγεί.

Δεν φορτίζει πλέον το τηλέφωνό του στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι

Σίγουρα δεν έχει σημασία πού φορτίζει το τηλέφωνό του… αλλά αυτό ισχύει αν προηγουμένως φόρτιζε το τηλέφωνό του δίπλα στο κρεβάτι, αλλά το φορτίζει πλέον στην κουζίνα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει απιστία, υποστηρίζει η O'Connell.

Αυτό το είδες; Η νέα μορφή απιστίας δεν σχετίζεται με το σεξ

Το μπάνιο γίνεται το αγαπημένο του μέρος

Θα μπορούσε να σημαίνει απιστία εάν «ξαφνικά αρχίσει να πηγαίνει στο μπάνιο για να βουρτσίσει τα δόντια του ή να κάνει ντους πριν σε χαιρετήσει όταν επιστρέφει στο σπίτι», επιβεβαιώνει η O'Connell.

Δεν έχει πολλά να πει

«Ένα κάτι λιγότερο από προφανές σημάδι είναι εάν ο σύντροφός σου αρχίζει να μην σου μιλάει πολύ. Μπορεί να είναι ένα σημάδι απιστίας όταν κλείνεται στον εαυτό του και μοιράζεται λιγότερα πράγματα μαζί σου», λέει ο σύμβουλος γάμων Wyatt Fisher.

Έχει μηδενική επαφή μαζί σου με τα μάτια

«Αν ο σύντροφος σου αποφεύγει να έχει επαφή με τα μάτια μαζί σου, πιθανότατα αισθάνεται ένοχος», λέει ο Fisher.