5 τροποι που η γλώσσα του σώματος ενός άνδρα προδίδει ότι ενδιαφέρεται για σένα

28.07.2020
5 τροποι που η γλώσσα του σώματος ενός άνδρα προδίδει ότι ενδιαφέρεται για σένα
Για να καταλάβεις πώς αισθάνεται κάποιος για εσένα, δεν χρειάζεται να το ρωτήσεις χωρίς περιστροφές. Αρκεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματός του. Οι χειρονομίες του μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για το πώς αισθάνεται για σένα. Το Bright Side ερεύνησε σχετικά άρθρα ψυχολόγων και ανακάλυψε ποια σημεία συμπεριφοράς δείχνουν ότι κάποιος δεν είναι αδιάφορος για εσένα. Προσοχή όμως, γιατί αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να αφορά ρομαντικά συναισθήματα.

Εάν ένα άτομο προσπαθεί να αφαιρέσει όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται μεταξύ σας, είναι πιθανό να του έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Όταν επικοινωνούμε με ένα άτομο που μας αρέσει, προσπαθούμε να μετακινησουμε όλα τα φυσικά εμπόδια μεταξύ μας. Και ισχύει και αντίστροφα. Και μάλιστα σε αυτήν την περίπτωση, το ειδος του «φράγματος» μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα.

Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο βάλει τα γυαλιά του μεταξύ των δύο σας, πιθανότατα δεν υπάρχει ρομαντισμός ή φιλία στη σχέση σας. Ή, εάν μια γυναίκα κρατά την τσάντα της μπροστά της όταν μιλάει με έναν άνδρα, πιθανότατα δεν πρόκειται να τον πλησιάσει.

Διάβασε και αυτό: Μήπως δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του; Τα τρία σημάδια που τον «προδίδουν»

Όταν μιλάς με κάποιον, κοίταξε τα πόδια αυτού του ατόμου. Η κατεύθυνση που δείχνουν, μπορεί να αποκαλύψει πολλά.

Ένα από τα σίγουρα σημάδια, όταν πρόκειται για τη γλώσσα του σώματος, είναι η κατεύθυνση που δείχνουν τα πόδια. Εάν ένα άτομο μιλάει με κάποιον άλλο, αλλά τα πόδια του δείχνουν προς εσένα, θέλει υποσυνείδητα να τραβήξει την προσοχή σου. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το σημάδι εμφανίζεται συνήθως πρώτο. Στην αρχή ένα άτομο τοποθετεί τα πόδια του προς το άτομο που του αρέσει και μόνο τότε αρχίζει να δείχνει όλα τα άλλα σημάδια συμπάθειας.

Τα υπερυψωμένα φρύδια δεν δείχνουν απλώς έκπληξη.

Όταν χαιρετάς ένα άτομο που του αρέσεις, σηκώνει ακούσια τα φρύδια του. Όσο περισσότερο του αρέσεις, τόσο πιο ορατά θα είναι τα υψωμένα φρύδια. Αλλά αυτή η χειρονομία είναι δύσκολα αντιληπτή και μπορεί εύκολα να αγνοηθεί.

Εάν κάποιος κοντά σου κάθεται ή στέκεται ενώ κρατά την πλάτη του υπερβολικά ίσια, μπορεί να προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή σου.

Όταν οι άνδρες μιλούν σε μια γυναίκα που τους αρέσει, τείνουν να διατηρούν υποσυνείδητα την πλάτη τους ευθεία ή ακόμη και να τη γέρνουν λίγο. Με αυτόν τον τρόπο, ένα άτομο εμφανίζει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά του και γίνεται λίγο ψηλότερο. Αλλά με την πρώτη ματιά, ίσως να φαίνεται ότι προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από σένα.

Αυτό το διάβασες; 5 σημάδια που προδίδουν πως δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του

Οι άνδρες συνήθως προσπαθούν να φαίνονται άτρωτοι μπροστά από τη γυναίκα που τους αρέσει. Αλλά η θέση των χεριών τους μπορεί να προδώσει κάποια πράγματα γι 'αυτούς.

Οι άνδρες είναι πιθανό να δείξουν τις αδυναμίες τους μπροστά στις γυναίκες που τους αρέσουν. Ένας από τους τρόπους για να δείξουν διακριτικά τις αδυναμίες τους είναι να κρατήσουν τα χέρια τους στους γοφούς τους, ανοίγοντας το στομάχι τους. Αυτή η θέση μπορεί να φαίνεται αλαζονική και ακόμη και απειλητική, αλλά συνήθως σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Κάποιος προσπαθεί να δείξει ότι είναι ανοιχτός σε εσένα.