Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι: Τι κι αν έχουμε καραντίνα; Ο έρωτας είναι έρωτας και πρέπει να γιορτάζεται

14.02.2021
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι: Τι κι αν έχουμε καραντίνα; Ο έρωτας είναι έρωτας και πρέπει να γιορτάζεται
Οι πιο άνετες νύχτες σας με τον καλό σου, τις περνάτε στο σπίτι. Σας αρέσει να αγκαλιάζετε στον καναπέ σας, να βλέπετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές και να συζητάτε μαζί για τις μέρες σας. Σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, σίγουρα σχεδιάζετε ήδη να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι και να το γιορτάσετε με δείπνο, ποτά και αγκαλιές. Σίγουρα κάτι έχεις σκεφτεί αλλά αν χρειάζεσαι κι άλλες ιδέες... ιδού:

Δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία

Αυτή η ιδέα είναι καλύτερη αν γεμίσεις με μαξιλάρια τον καναπέ σου και φέρεις μαζί και τις πιο ζεστές κουβέρτες του σπιτιού (γιατί αν επιβεβαιωθούν οι μετεωρολόγοι η φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι κρύα). Σε αυτό λοιπόν το «οχυρό» κουβερτών και μαξιλαριών (και ιδιαίτερου φωτισμού) δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία που δεν έχετε ξαναδεί και ότι προκύψει..

Ζωγραφίστε ο ένας για τον άλλον

Εάν εσύ και ο καλός σου είστε έτοιμοι για ένα έργο τέχνης, φτιάξτε μερικά καβαλέτα στην κουζίνα ή στο σαλόνι σου με καμβά, σετ χρωμάτων και μια ποικιλία από πινέλα. Περάστε τον χρόνο σας ζωγραφίζοντας οτιδήποτε θέλετε. Αν βγει κάτι καλό μπορείτε να βάλετε τα έργα σας δίπλα δίπλα σε κορνίζα για να θυμάστε αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας φορώντας μπουρνούζια

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου απολαμβάνετε τη χρήση προϊόντων προσωπικής φροντίδας, θα ήταν μια καλή ιδέα να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας πολυτελή μπουρνούζια ενώ περιποιείστε τον εαυτό σας.

Γράψτε τα όνειρά σας για το μέλλον

Επειδή σε μια τέτοια μέρα ευνοούνται οι συζητήσεις για το μέλλον (και αν έχετε πάρει χαμπάρι το trend των ονείρων στο TikTok), μπορείτε να δείτε αν τα όνειρά σας για το μέλλον ευθυγραμμίζονται. Τώρα, ήρθε η ώρα να το κάνετε παίρνοντας ένα βάζο και μερικά χαρτιά και γράφοντας κάθε όνειρο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες, εάν θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο σπιτιού ή αυτοκινήτου που ονειρεύεστε οι δύο σας να αποκτήσετε. Όλα αυτά τα χαρτιά, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες μπορείτε να τις ρίξετε μέσα στο βάζο και την επόμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να τα διαβάσετε για να δείτε αν τα όνειρά σας συμβαδίζουν.

Δοκιμάστε μια νέα συνταγή

Η δοκιμή νέων συνταγών με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπείτε μαζί στην κουζίνα, πάρτε ένα βιβλίο μαγειρικής και ξεκινήστε από το πρωί για πρωινό και στη συνέχεια μεσημεριανό γεύμα και τέλος, δείπνο.