Βαλεντίνος στην καραντίνα: Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι

12.02.2021
Βαλεντίνος στην καραντίνα: Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι
Μην αφήσετε το lockdown να χαλάσει το ρομαντισμό της βραδιάς

Αν συνηθίζεις να γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο, και μάλιστα έξω, οι φετινές συνθήκες θα αλλάξουν σίγουρα τα δεδομένα σου.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου.

Δες και αυτό: Καραντίνα μαζί του; Πώς να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μαζί

Δες παρακάτω μερικές όμορφες ιδέες για το πώς μπορείτε να περάσετε στην καραντίνα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Απολαύστε πρωινό στο κρεβάτι

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα υπέροχο πρωινό στο κρεβάτι. Γίνετε δημιουργικοί αν σας αρέσει το μαγείρεμα ή αλλιώς, υπάρχει πάντοτε η επιλογή του delivery από το αγαπημένο σας bruncάδικο!

Παίξτε παιχνίδια - με νικητή και έπαθλο
Αν απολαμβάνετε τα παιχνίδια και τα επιτραπέζια, μπορείτε να ξεκινήσετε ματς και όποιος κερδίσει, θα μπορεί να ζητήσει μια χάρη από τον άλλο - σε λογικά πλαίσια πάντα.

Κάντε ρομαντικό τραπέζι με τυριά και κρασί
Αν το μαγείρεμα δεν είναι το καλύτερο σας και η ιδέα του delivery δεν σας ενθουσιάζει, μπορείτε να κάνετε ένα πλατό με τυριά ή/και αλλαντικά και να τα συνοδεύσετε με ένα υπέροχο κρασί.

Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού
Ακόμη κι αν η πρώτη σας συνάντηση ήταν σε μπαρ ή σε εστιατόριο, λόγω καραντίνας, μπορείτε να απολαύσετε τα πιάτα που είχατε παραγγείλει εκείνο το βράδυ, να φτιάξετε τα ποτά που είχατε πιει και να βάλετε το είδος μουσικής που ακουγόταν.

Δείτε ένα live ενός συγκροτήματος που σας αρέσει
Ακόμη κι αν δεν έχετε ακριβώς τα ίδια μουσικά γούστα, θα υπάρχει έστω και ένας/μια καλλιτέχνης ή συγκρότημα που θα αρέσει και στους δυο. Βρείτε ένα live σε καλή ποιότητα, βάλτε το να παίζει σε μια οθόνη και στα ηχεία, και πιείτε το ποτό που συνήθως παραγγέλνετε στις συναυλίες.

Κάντε μελλοντικά σχέδια
Μπορεί να μη γνωρίζουμε πότε θα ξαναμπούμε σε αεροπλάνο, αλλά ένα πλάνο για κάτι ευχάριστο όπως ένα ταξίδι θα σας κάνει να νιώσετε πιο ευχάριστα και θα σας φέρει πιο κοντά. Βρείτε τον προορισμό, συμφωνήστε στα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφθείτε και μάθετε μερικά ενδιαφέροντα facts για το μέρος αυτό.