Είσαι single; 10 τρόποι για να γιορτάσεις κι εσύ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

13.02.2021
Είσαι single; 10 τρόποι για να γιορτάσεις κι εσύ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Σίγουρα η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μόνο μια μέρα από τις 365 της χρονιάς, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να σκεφτείς για όλους τους διαφορετικούς τύπους αγάπης στη ζωή σου, από τους φίλους έως τα πάθη. Καθώς πλησιάζει η μέρα και δεδομένων των συνθηκών σίγουρα θα είναι διαφορετικός ο εορτασμός . Ακόμα και αν είσαι single όπου δεν θα έχεις και το άγχος της οργάνωσης. Σε αυτή την περίτπωση, ιδού 10 ιδέες για το πώς να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εάν είσαι single και πραγματικά να το απολαύσεις.

Κλείσε το τηλέφωνο σου
Ενώ μπορεί να μπεις στον πειρασμό να δεις τι ανεβάζουν τα ερωτευμένα ζευγάρια ή τι κάνει ο καυτός συνάδελφος σου, θα επιβιώσεις και χωρίς να το γνωρίζεις. Άλλωστε ότι δεν βλέπεις, είναι έξω από το μυαλό σου, οπότε βάλε το τηλέφωνό σου σε λειτουργία flight mode και απλά να είσαι ο εαυτός σου εκείνο το βράδυ.

Γράψε ένα γράμμα στον πρώην σου και κάψε το
Αντιμετωπίζεις κάποια υπολειπόμενη οργή ή θλίψη; Γράψε του. Εάν στο μυαλό σου υπάρχει μια μισοτελειωμένη δουλειά, η τοποθέτησή της σε χαρτί μπορεί να είναι απίστευτα θεραπευτική. Η αγάπη δεν είναι πάντα ουράνια τόξα και πεταλούδες και μερικές φορές πρέπει να την αφήσεις να καεί.

Αγόρασε στον εαυτό σου λουλούδια
Μη χάσεις την ευκαιρία και τα ανθοπωλεία θα είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο. Και τα φυτά έχουν αποδειχθεί ότι ενισχύουν τη διάθεσή σου, οπότε δεν είναι όλα μόνο για το Instagram.

Διάβασε και αυτό: Για αυτούς τους λόγους μπορεί να είναι καλύτερο να είσαι single

Μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό
Η μέρα αφορά την αγάπη και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό μας. Περιποιήσου, λοιπόν, τον εαυτό σου με ένα ωραίο γεύμα, επιδόρπιο και ένα δεύτερο ποτήρι κρασί.

Δες τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες
Ο καναπές όλος δικός σου όπως επίσης και το μπολ των ποπ κορν.

Φόρεσε σέξι εσώρουχα
Να έχεις μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είσαι και το μόνο άτομο που ξέρει πολύ καλά τι δαντελωτός πειρασμός κρύβεται κάτω από το τζιν σου. Γιατί να το μοιραστείς με άλλον;

Περιποιήσου τον εαυτό σου με ένα νέο sex toy
Δεν χρειάζεσαι μια καυτή σχέση για να νιώσεις τυχερή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα sex toy. Σε τελική ανάλυση, γνωρίζεις όλα τα σωστά σημεία. Μπόνους: Οι ειδικοί λένε ότι θα κάνεις καλύτερο σεξ με έναν σύντροφο όταν γνωρίζεις και κατανοείς το σώμα σου. Ξεκίνα να μελετάς!

Δημιούργησε μια λίστα αγάπης
Το να γράψεις τι σημαίνει η αγάπη για εσένα μπορεί να είναι μια διαφωτιστική άσκηση. Δημιούργησε μια λίστα με τα άτομα που αγαπάς και νιώθεις την αγάπη τους και φρόντισε να συμπεριλάβεις τα μικρά πράγματα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει.

Ψήσε μπισκότα
Τα σοκολατάκια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι κλισέ, είναι κλασικά. Για αυτό φτιάξε μπισκότα σε σχήμα καρδιάς για τον εαυτό σου. Μπορεί να καταλήξει σε πόνο στο στομάχι, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Αν δεν έχεις πρόχειρη συνταγή, κάνε κλικ εδώ και θα μας θυμηθείς.

Οργάνωσε ένα Zoom party αντί- Αγίου Βαλεντίνου
Όπως είδαμε και στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind, «Σήμερα είναι μια γιορτή που εφευρέθηκε από εταιρείες ευχετήριων καρτών για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται χάλια». Βάλε τα καλά σου, κάλεσε on line τους single φίλους σου και πείτε με μια φωνή: «Ο έρωτας είναι χάλια!».