Ποια είναι τα 5 σημάδια που σου δείχνουν ότι μια νέα σχέση μπορεί να είναι επιτυχημένη

23.06.2021
Ποια είναι τα 5 σημάδια που σου δείχνουν ότι μια νέα σχέση μπορεί να είναι επιτυχημένη
Σίγουρα θα σου έχει τύχει στο παρελθόν να παρέβλεψες προειδοποιητικά σημάδια σε μια σχέση. Και η ατάκα που σίγουρα θα άκουσες τότε από τις φίλες σου, ήταν το «Μα, καλά τυφλή ήσουν ;». Τώρα όμως ξέρεις ότι στην αναζήτηση ενός πιθανού συντρόφου, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που δεν πρέπει να αγνούνται.

Και ενώ είναι προφανές ότι μπορεί να έχεις μια δική σου λίστα με πράγματα που δεν θα ήθελες να έχει ο πιθανός σου σύντροφος, είναι εξίσου σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου τα πράγματα που θα ήθελες να έχει.

Τα καλά νέα: Παρόλο που ο καθένας έχει τις ατομικές προτιμήσεις και γούστα του, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια που σου φωνάζουν «προχώρα» σε μια νέα σχέση. Έτσι, για να σε διευκολύνουμε, έχουμε βρει κάποια πράγματα που αν συμβαίνουν στην αρχή μιας σχέσης σου, είναι σημάδια ότι πρέπει να προχωρήσεις με αυτό το άτομο.

Μπήκαμε στην περίοδο του Καρκίνου και γι' αυτά τα 3 ζώδια
θα υπάρξουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα

Θυμάται τα μικρά, μικρά πράγματα

Εάν ξέρει από την αρχή πώς πίνεις τον καφέ σου, πώς προτιμάς να τρως το κρέας σου και τον αστρολογικό σου χάρτη, θα μπορούσε να είναι ο φύλακας άγγελος σου.

Έχει στενή σχέση με την οικογένεια και τους φίλους του

«Δεν είναι η ποσότητα των φίλων αλλά η ποιότητα. Εάν τον ακούς επανειλημμένα να αναφέρει έναν στενό φίλο ή μέλος της οικογένειας του, αυτό δείχνει ότι εκτιμά τις σχέσεις και έχει πραγματικές σχέσεις με τους ανθρώπους στη ζωή του», λένε οι ειδικοί.

Παίρνει το χρόνο του να σε γνωρίσει και δεν βιάζεται να προσδιορίσει το είδος της σχέσης

Οι σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν. Θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να σε γνωρίσει πλήρως, προτού βάλει μια ετικέτα στη σχέση πολύ νωρίς. Ωστόσο, να είσαι προσεκτική γιατί αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με κάποιον που παίζει παιχνίδια ή είναι μυστικοπαθής για τις προθέσεις του.

Friends Reunion: Ο "Gunther" αποκαλύπτει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας
που τον κράτησε μακριά και συγκινεί [video]

Ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα όταν ξέρει ότι έχεις κάτι που σε απασχολεί

Εάν αφού του πεις για ένα μεγάλο θέμα που σε απασχολεί - όπως για παράδειγμα, μια παρουσίαση εργασίας, τις ετοιμασίες για την βάπτιση της ανιψιάς σου κ.λπ. – ενδιαφερθεί αργότερα να μάθει πώς πήγε, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σένα. Εάν θυμηθεί να σε ρωτήσει πάλι στην πορεία, αυτό δείχνει ότι σε σκέφτεται και πραγματικά ενδιαφέρεται για το τι κάνεις.

Σου στέλνει μήνυμα ή σου τηλεφωνεί όταν σου λέει ότι θα το κάνει

Η συνέπεια είναι το κλειδί εδώ. Εάν το άτομο που βγαίνεις είναι συνεπές, δηλαδή σου λέει ότι θα σου τηλεφωνήσει ή θα σου στείλει μήνυμα και το κάνει και η συχνότητα των επικοινωνιών σας είναι συνεπής, όλα αυτά είναι υπέροχα σημάδια και επιπλέον δείχνουν ότι είναι αξιόπιστος.