Πάνος Μουζουράκης: Η βάπτιση της κόρης του (που έχει ήδη γίνει), η Μαρίνα Σάττι και η 5η καρέκλα στο Voice

24.04.2024
Πάνος Μουζουράκης: Η βάπτιση της κόρης του (που έχει ήδη γίνει), η Μαρίνα Σάττι και η 5η καρέκλα στο Voice
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του δίσκου ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων (με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, φυσικά).

Ο νέος δίσκος του Πάνου Μουζουράκη έχει τίτλο «Μεγαλώνω» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη το βράδυ. Ο αγαπητός καλλιτέχνης είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα και, πρώτη πρώτη, τη σύζυγό του, Μαριλού Κοζαρή.

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη παντρεύονται στην Αίγινα - Newsbeast

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν σχετικά με την ηλικία του και την κρίση που μπορεί να έπαθε. «Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα…», είπε ο «Μουζού» με τον χαρακτηριστικό του τρόπο προσθέτοντας πως την κρίση ηλικίας την παθαίνεις στα 50 «αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα».

Σε ερώτηση αν το παιδί (που, για την ιστορία γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο) του έχει ξυπνήσει μια νέα εφηβεία εκείνος είπε: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα», ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε πως την κόρη του την έχουν ήδη βαφτίσει και δεν το έχει μάθει κανείς.

Οι ερωτήσεις στράφηκαν και στο The Voice και, συγκεκριμένα, στην τοποθέτηση της Άννας Βίσση πως της έγινε πρόταση για να πάει ως κριτής αλλά αρνήθηκε. Ο Πάνος Μουζουράκης είπε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και αναρωτήθηκε αν βάλουν 5η καρέκλα. Αμέσως μετά, βέβαια, είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ πως όλα είναι ευπρόσδεκτα ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως θέλει τον κολλητό Κωστή Μαραβέγια πίσω!

Φυσικά ρωτήθηκε και για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι και είπε, διακριτικά, πως στην αρχή ξαφνιάστηκε από το άκουσμα, όμως μετά την τρίτη φορά που άκουγε το τραγούδι.... το κατάλαβε και του άρεσε!

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2024 - 14:36