Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Η τρυφερή ανάρτηση

24.04.2024
Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Η τρυφερή ανάρτηση
Βαρύ το πένθος για τη Βίκυ Καγιά και το αποκάλυψε η ίδια μέσω social media.

Με μία ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την τεράστια απώλειά της η Βίκυ Καγιά το πρωί της Τετάρτης, 24 Απριλίου. Βαρύ το πένθος για την ελληνίδα παρουσια΄στρια και μοντέλο καθώς πέθανε ο πατέρας της, Άγγελος.

«Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ», γράφει στη λεζάντα της γλυκύτατης φωτογραφίας από το χθες που επέλεξε να μοιραστεί με τη δυσάρεστη αφορμή η Βίκυ Καγιά και στα σχόλια η αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά έφτασαν από όλες τις κατευθύνσεις αμέσως.

{https://www.instagram.com/p/C6I4JSFIitf/}

Βίκυ Καγιά για τα ψυχοσωματικά θέματα υγείας που αντιμετώπισε: «Δε σεβόμουν το σώμα μου»

26.png

89_30.png

Οι γονείς της Βίκυς Καγιά ήταν χωρισμένοι και για αυτό το διαζύγιο είχε μιλήσει η ίδια σε παλιότερες συνεντεύξεις.

«Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμεναν μαζί για τα παιδιά. [...] Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές», είχε αναφέρει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ τον Δεκέμβριο του 2021 η Βίκυ Καγιά.

Με τον πατέρα της δεν την είχαμε δει ποτέ, παρότι οι σχέσεις τους ήταν άριστες, όμως με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα έχουν ποζάρει μαζί και έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά.

1_191.png

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2024 - 13:30