Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Δεν είναι αφρικανική σκόνη, μας ψεκάζουν

24.04.2024
Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Δεν είναι αφρικανική σκόνη, μας ψεκάζουν
Το ακραίο φαινόμενο που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες αμφισβητούν δημόσια η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος.

Απόκοσμες εικόνες έχουν γεμίσει τα μάτια μας (τόσο live όσο και στα social media) τις τελευταίες δυο μέρες καθώς ένα κύμα αφρικανικής σκόνης έχει καλύψει το σύμπαν δίνοντας στο τοπίο ένα μέχρι και τρομακτικό κόκκινο χρώμα και κάνοντας δύσκολη την αναπνοή σε πολλά σημεία της χω΄ρας.

{https://www.instagram.com/p/C6ISH5LoL8d/}

Δεν πιστεύουν, όμως, όλοι την ενημέρωση περί αφρικανικής σκόνης, όπως προκύπτει από δημόσιες τοποθετήσεις ανθρώπων όπως ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, οι οποίοι με αναρτήσεις τους αμφισβητούν ευθέως την ύπαρξη του φαινομένου που πλήττει, όχι μόνο τη χώρα μας αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου.

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει... Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστοΰμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ...», γράφει στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος κάνοντας αναφορά και στην περίοδο του Covid , αρνητής του οποίου υπήρξε δημόσια και έντονα, ως γνωστόν και ο ίδιος.

{https://www.facebook.com/greg.petrakos/posts/7519342591445350}

Λίγες ώρες αργότερα έκανε μία παρόμοια ανάρτηση και η πρώην (παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα) σύντροφός του.

«Ωραίο ΕΦΕ! Mα τί φίλτρα χρησιμοποιούν; ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικου περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν...», γράφει η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της, όπως την τροποποίησε σε δεύτερο χρόνο.

{https://www.instagram.com/p/C6Ii1Qgoefr/}

Στην πρώτη της ανάρτηση, η ηθοποιός ήταν κάπως πιο... «επιθετική». «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!»

papathoma-gia-skoni.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2024 - 13:21