10 μηνύματα αγάπης για να χαρίσεις στον σύντροφο σου - Το καλύτερο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

14.02.2022
10 μηνύματα αγάπης για να χαρίσεις στον σύντροφο σου - Το καλύτερο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι οι μόνες που ενθουσιάζονται με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σίγουρα, είναι συνήθως οι αποδέκτες των περισσότερων ρομαντικών κινήσεων αυτής της ημέρας που είναι αφιερωμένη στην αγάπη, αλλά, εννοείται ότι και οι άντρες αξίζουν ανάλογης συμπεριφοράς. Άλλωστε, η αγάπη είναι αμφίδρομος και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, ιδιαίτερα σε ειδικές περιστάσεις, όπως η σημερινή μέρα. Το να πλημμυρίσεις τον αγαπημένο σου με αγάπη στις 14 Φεβρουαρίου (αλλά και κάθε μέρα) είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κρατήσεις τη φωτιά αναμμένη στη σχέση σου. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνεις αυτό είναι να τον εκπλήξεις με ένα ειλικρινές μήνυμα αγάπης. Δεν είσαι σίγουρη από πού να αρχίσεις; Διάβασε παρακάτω μερικές ιδέες για μηνύματα που μπορεί να γράψεις σε μια απλή, όμορφη καρτούλα που θα του προσφέρεις για να κάνεις τον αγαπημένο σου ευτυχισμένο, ακόμη και αν δεν το δείξει από την πρώτη στιγμή.

1. Μπορεί να μην ήσουν η πρώτη μου αγάπη, αλλά ήσουν η αγάπη που έκανε όλους τους άλλους έρωτες ασήμαντους.

2. Το να αγαπάς δεν είναι απλώς να κοιτά ο ένας τον άλλον, αλλά να κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση.

3. Η αγάπη σου λάμπει στην καρδιά μου όπως ο ήλιος που λάμπει στη γη.

4. Λένε ότι όταν συναντάς την αγάπη της ζωής σου, ο χρόνος σταματάει και αυτό είναι αλήθεια.

5. Ξέρεις ότι είσαι ερωτευμένη όταν δεν θέλεις να κοιμηθείς γιατί η πραγματικότητα είναι τελικά καλύτερη από τα όνειρά σου.

6. Σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει καρδιά για μένα σαν τη δική σου. Σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει αγάπη για σένα σαν τη δική μου.

7. Σε αγαπώ χωρίς να ξέρω πώς, πότε, ή από πού. Σε αγαπώ ευθέως, χωρίς κόμπλεξ ή περηφάνια. Οπότε σε αγαπώ γιατί δεν ξέρω άλλο τρόπο.

8. Είμαι πιο χαρούμενη όταν είμαι ο εαυτός μου και είμαι ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί σου.

9. Η αγάπη μου για σένα δεν έχει όρια γιατί τα έχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό

10. Οι λέξεις σου είναι η τροφή μου, η αναπνοή σου είναι το κρασί μου. Είσαι τα πάντα για μένα