Οι πιο fun ιδέες για το πώς να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με σχέση ή χωρίς

10.02.2023
Οι πιο fun ιδέες για το πώς να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με σχέση ή χωρίς
Είτε σχεδιάζεις μια ρομαντική ημέρα με το σύντροφο σου είτε μια ημέρα φροντίδας για τον εαυτό σου και μόνο, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να περάσεις αυτήν τη μέρα

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ρομάντζο - είναι η τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσεις με όποιον αγαπάς. Ακόμα κι αν δεν έχεις σχέση, μπορείς να βρεις υπέροχα πράγματα να κάνεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε με τις φίλες σου είτε, απλά, με τον εαυτό σου.

20 kinky μηνύματα που μπορείς να του στείλεις στη δουλειά για να τον ξεσηκώσεις

Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για ζευγάρια

Δοκιμάστε κάτι νέο μαζί

Έρευνες έχουν δείξει ότι κάνοντας κάτι που σας κάνει και τους δύο λίγο νευρικούς και φοβισμένους, έρχεστε πιο κοντά. Είτε επισκεφθείτε ένα escape room είτε ανεβείτε μαζί στη σκηνή ενός karaoke bar, αυτός ο ενθουσιασμός θα μεταδοθεί στη σχέση σας.

Παίξτε παιχνίδια

Κάντε την επαφή σας πιο προσωπική και πιο διασκεδαστική με ένα από τα πολλά παιχνίδια που απευθύνονται σε ζευγάρια. Βρείτε ένα με ερωτήσεις που θα απαντά ο ένας για τον άλλο, για να δημιουργήσετε έναν βαθύτερο δεσμό.

Μίλα για την αγάπη σου

Το να μοιραστείς μερικές λεπτομέρειες για το τι πραγματικά αγαπάς στον σύντροφό σου μπορεί να είναι μια απίστευτα ρομαντική χειρονομία, ειδικά για μια τέτοια μέρα. Σκέψου τις στιγμές στη σχέση σου που ένιωσες πολλή αγάπη για τον σύντροφό σου, ένα χαρακτηριστικό του που αγαπάς και εκτιμάς και γράψε τα λεπτομερώς στην κάρτα σου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι 5 τρόποι για να δείχνεις ενσυναίσθηση στη σχέση σου και πόσο θα σε βοηθήσουν

Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είσαι single

Φέρσου σαν παιδί

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή, που τα παιδιά της τάξης έστελναν ραβασάκια; Πίσω από αυτήν τη φαινομενικά σαχλή κίνηση, υπάρχει κάτι πολύ σοφό και όμορφο, γιατί όσο περισσότερα δίνεις, τόσο καλύτερα νιώθεις μέσα σου. Στείλε μηνύματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (μέσω κειμένου, καρτών ή μικρών δώρων) σε όλα τα άτομα που αγαπάς στη ζωή σου, για να φτιάξεις τη μέρα τους—και τη δική σου.

"Κανάκεψε" τον εαυτό σου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια αφορμή να δείξεις αγάπη προς τον εαυτό σου. Αγόρασε το αγαπημένο σου γλυκό, πάρε στον εαυτό σου ένα μπουκέτο λουλούδια (όπως λέει και η Miley!), κάνε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο και πέρασε υπέροχα.

Ιδέες για μια girls only ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Οργανώστε ένα girls night

Οργάνωσε με τις single φίλες σου μια βραδιά που θα περάσετε μαζί, είτε επιλέξετε να βγείτε έξω είτε να μείνετε μέσα. Μπορείτε να βγείτε για ποτό και sushi, να παίξετε παιχνίδια, ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία όπως έναν mixologist ή μια δασκάλα γιόγκα.

Προγραμματίστε μια μέρα spa

Μπορείτε να κανονίσετε να περάσετε τη μέρα σε ένα ωραίο spa, κάνοντας μασάζ, χαμάμ και θεραπείες.

Επικοινώνησε με φίλους που έχεις να δεις καιρό

Αυτή η μέρα είναι η τέλεια στιγμή για να επανασυνδεθείς με φίλους που δεν έχεΙς δει ή δεν έχεις μιλήσει μαζί τους εδώ και καιρό. Προγραμματίστε μια βιντεοκλήση για να πείτε τα νέα σας.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.02.2023 - 10:56